Nova turska serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Otpočelo je snimanje nove turske serije Ask Mantik Intikam, u prevodu Ljubav, logika, osveta. U pitanju je rimejk korejske drame Cunning Single Lady.

Nova turska serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta

Foto Credits: IMDB

Snimanje je počelo pomalo čudnom situacijom. Producenti kompanija No: 9 Yapim i Medyapim su se dogovorili sa režiserom Umitom Kircom da radi na ovom projektu. Na dan početka snimanja, gospodin Kirca se uopšte nije pojavio na setu! Produkcija je morala da reaguje pa je mesto režisera pripalo Muratu Ozturku. Pomalo čudna radna etika turskih režisera. Poznata je oko čega će vrteti radnja ovog projekta. Par se u radnji ove serije rastao nakon nekoliko godina braka, nakon što je muškarac postao bogat. Njegov život će se promeniti onog dana kada njegova bivša supruga počne da radi sa njim. Tu ova serija dobija zaplet.

Uloge u ovoj seriji će tumačiti Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Melisa Dongel, Sevda Bas. Pored njih gledaćemo i Gunay Karacoglu, Mehtema Korhana Firata i druge. Serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta će biti emitovana turskom kanalu Fox TV.

NOVO - Serkay Tutuncu iznenadio, neke i šokirao priznanjem!

 By: Milt-TV Exposed