Ilhan Sen dobio novu veliku šansu u karijeri

Mladi glumac Ilhan Sen privukao je pažnju likom Sehzadea Aladina u TV seriji Mehmet Bir Cihan Fatihi 2018. godine, ali mu je trebalo neko vreme da postane popularna ličnost.

Ilhan Sen dobio novu veliku šansu u karijeri

Foto Credits: Internet Haber

Glumac, koji je imao važna iskustva u Sahin Tepesi, a zatim u TV seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz, iznenada je privukao pažnju likom Neco u akcionom projektu pod nazivom Ramo. Zatim, glumac, kojeg smo gledali u TV seriji Seni Cok Bekledim / Čekao sam te, svoju popularnost duguje seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta.

Ime Ilhana Sena u poslednje vreme nije palo sa dnevnog reda, zbog čega je činio veoma uspešan par u TV seriji sa Burcu Ozberk. Glumac je poslednji put glumio u dramskoj seriji Sevmek Zamani / Vreme za ljubav tokom leta, ali je projekat kratko trajao zbog niske gledanosti. Obožavaoci Sena dugo su sa uzbuđenjem čekali novu seriju u kojoj će biti ispričan život Selahadina Eyyubija.

Očekivalo se da uskoro počne snimanje serije Selahaddin Eyyubi, koju su zajedno pripremili Akli film, koji je producirao i seriju Alparslan, i Ansari Sah film. Međutim, ispostavilo se da je snimanje odloženo zbog dugih priprema za projekat.

Važna istorijska ličnost

Postojala je i prilika da se Ilhan Sen fokusira na svoju ulogu i sprovede dalja istraživanja u procesu oživljavanja tako važne istorijske ličnosti kao što je Selahaddin Eyyubi, koji je bio cenjen kao veliki komandant u muslimanskom svetu.

Očekuje se da će priča u novoj seriji, koju obožavaoci Ilhana Sena iščekuju sa velikim uzbuđenjem, napraviti veliki uticaj, jer će priča poticati iz Jerusalima. Selahaddin Eyyubi, poznat kao komandant koji je 1187. osvojio sveti grad Jerusalim od 88 godina hrišćanske vladavine i dodao ga muslimanskom svetu, poznat je i kao veliki ratni majstor. Čini se da je oživljavanje tako važnog istorijskog portreta za Ilhana Sena nova velika šansa i prekretnica u njegovoj karijeri.

View this post on Instagram

A post shared by Ilhan Sen (@ilhansen)

NOVO - Berk Cankat nema sreće, fanovi razočarani!

By: TV Exposed