Zbog čega je Sila Turkoglu pobegla iz serije Emanet?!

Serija Emanet koja se emituje na ekranima Kanala 7 ima vernu publiku. Serija, koja privlači veliku pažnju, svakog radnog dana dolazi na TV ekrane.

Zbog čega je Sila Turkoglu pobegla iz serije Emanet?!

Foto Credits: DiziCentral

Napetost na snimanju serije Emanet, koju publika svakodnevno sa radoznalošću prati, privukla je veliku pažnju! Tvrdilo se da Sila Turkoglu, koja je u seriji igrala glavnu ulogu sa Halilom Ibrahimom Ceyhanom, nije došla na snimanje finala sezone! Dok se kriza između produkcije, odnosno kompanije Karamel Yapim i glumice odrazila u medijima, izjava je takođe bila iznenađujuća.

U navodima producentske kuće o glavnoj glumici, navodi se da je Sila želela da napusti seriju i da nije došla na set za poslednju epizodu druge sezone. Karamel Yapım je objavio izjavu na ovu temu na društvenim mrežama.

Izjava ove kompanije, u kojoj se navodi da Sila Turkoglu nije učestvovala u snimanjima finala sezone u napetosti doživljenoj na setu, glasi:

„Sila Turkoglu, glavna glumica naše serije, obavestila je našu kompaniju da ne želi da bude u trećoj sezoni, a ovaj zahtev nismo smatrali odgovarajućim jer se njen ugovor i priča nastavljaju. Poslednje nedelje snimanja, glumica nas je obavestila preko svog advokata da želi da odmah raskine ugovor, inače neće biti na snimanju. I ovaj zahtev smo odbili pošto je ugovor još uvek u toku.

Nažalost, glumica Sila Turkoglu nije učestvovala u snimanju finala sezone, zbog čega je finale završeno zamenom u vidu dublera, odnosno kaskaderke. Glumica takođe nije učestvovala u tizer snimanjima nove sezone, što je traženo od produkcije i potpuno je prekinula komunikaciju sa našom kompanijom. Ovakav stav, koji je nespojiv sa profesionalnim principima i univerzalnim etičkim pravilima, stavio nas je pod veliko moralno i materijalno opterećenje naših saradnika.”.

Ono što se mnogi pitaju je šta je to što je nateralo mladu glumicu na ovako naglu i ishitrenu odluku. Moguće je da je u pitanju neki novi, značajan projekat, ali pitanje je i to kako će se ova cela priča završiti…

NOVO - Koliko može serija Barbaroslar u novoj sezoni?!

By: TV Exposed