Koliko može serija Barbaroslar u novoj sezoni?!

Publika ima važne zahteve za drugu sezonu serije Barbaroslar! Prva sezona TV serije Barbaroslar Akdenizin Kilici, koja se emituje na TRT1 četvrtkom uveče, završava se sledeće nedelje.

Koliko može serija Barbaroslar u novoj sezoni?!

Foto Credits: IMDB

Planirano je da se serija nastavi u drugoj sezoni. Međutim, mora se reći da gledanost uopšte nije dobra i da je TRT1 daleko od planiranog uspeha. Trideset i prva epizoda serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana, koja je emitovana u četvrtak uveče, 19. maja, dobila je ispodprosečne ocene u svim grupama odnosno kategorijama rejtinga, što je alarmiralo verne gledaoce. Pad gledanosti serije nije pozitivna situacija pre druge sezone. Otkriće da je Pelin Akil napustila seriju zajedno sa Enginom Altanom Duzyatanom ponovo je uznemirilo fanove.

Mnogi ljubitelji TV serija smatraju da bi Barbaroslar trebalo da izađe pred publiku sa mnogo efektnijom pričom i jačim scenama u drugoj sezoni. Posebno su ljubitelji serije, koji su izjavili da će biti teško popuniti upražnjeno mesto Engina Altana Duzyatana, svesni da će u letnjem periodu doći do velikih promena.

Navodeći da bi posebno Ulas Tuna Astepe trebalo da bude u centru priče kako bi se serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana sa drugom sezonom veoma uspešno vratila na ekrane, fanovi glumcu šalju poruke da očekuju od njega veće napore i upečatljivije epizode.

Niz fanova je napisao: “Očekujemo novog šefa Hizira u novoj sezoni. Zreli poglavica koji je preživeo svoju mladost možda može da upotpuni upražnjeno mesto Engina Altana Duzyatana.".

Prva sezona serije Barbaroslar bila je dosta kritikovana, ali sa stečenim iskustvom velika su očekivanja da će druga sezona biti bolja od prve. Serija o braći Barbarosa završiće svoju prvu sezonu u četvrtak, 25. maja. U najavi koju je objavio TRT1, objavljeno je da će epizoda 25. maja biti finale sezone.

NOVO - Irem Helvacioglu o incidentu sa snimanja

By: TV Exposed