Irem Helvacioglu o incidentu sa snimanja

Glumica Irem Helvacioglu trenutno radi u seriji Annenin Sirridir Cocuk / Dete je majčina tajna, koja se od nedavno emituje na tv8. Glumica, koja igra lik Defne, ponovo daje uspešan nastup.

Irem Helvacioglu o incidentu sa snimanja

Foto Credits: IMDB

Irem Helvacioglu, koji je takođe osvojila nagradu „Najbolja glumica“ na ceremoniji održanoj na Univerzitetu Okan, rekla je: „Ponosna sam što sam dobio ovu nagradu od ljudi poput vas“.

Irem, koja je razgovarala sa novinarima na dodeli nagrada i iznela detalje o veoma neprijatnom incidentu koji joj se dogodio na snimanju, izjavila je da se incident dogodio pre 10 godina. Dok je u sceni trebalo da se napravi lažna injekcija, glumica kojoj je pravim špricem ubrizgan čaj, jeftino je preživela ovaj nemar jer tečnost nije ušla u venu.

Irem Helvacioglu je izjavila da je i njena koleginica bila veoma zabrinuta tokom incidenta, te da nisu mogli da reaguju jer su pokušavali da kompletiraju scenu. Glumica je napomenula da je to nemar, ali ponekad se takvi incidenti mogu desiti na snimanjima.

Detaljno objašnjenje Irem o ovoj temi, koje je predstavljeno pod zaista preteranim naslovima „Ona se vratila iz mrtvih” u dnevnom redu časopisa, je sledeće:

„To se dogodilo pre 10 godina. Špricevi koje inače koristimo nisu pravi. Tog dana je donet normalan, pravi špric. U stvari, trudimo se da budemo veoma oprezni. Moj prijatelj glumac je bio veoma uznemiren. Nakon što me je uzeo za ruku, bio sam u takvom šoku da nisam mogao da reagujem. Nismo mogli ništa da uradimo dok nismo prekinuli sa snimanjem. Shvatili smo, ta igla je ušla i ubrizgana je tečnost. Doživeli smo dvostruki šok. Srećom, nisam imala većih zdravstvenih problema. Bilo je otečeno, ali je sve uspešno zalečeno antibioticima."

NOVO - Birce o sopstvenom brendu nakita

By: TV Exposed