Ebru Sahin pokazala novi imidž (FOTO)

Poznata glumica Ebru sahin je u glavnoj ulozi u TV seriji Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo sa Birkanom Sokulluom.

Ebru Sahin pokazala novi imidž (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Dok se serija Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo, koja će se četvrtkom uveče emitovati na televiziji Star, željno iščekuje, glumica koja će tumačiti lik Harike dočekaće svoje fanove sa potpuno novim imidžom i pričom.

Ebru Sahin, koja je uzbuđena i vraća se na setove sa drugačijim likom nakon veoma izazovne priče poput  istorijske serije Destan, počinje potpuno novi početak. Glumica je takođe obnovila svoj imidž u ovom procesu.

Sahin, koja je podelila svoju najnoviju verziju na Instagramu sa svojom ravnom kosom, dobila je hiljade lajkova i mnogo pohvalnih komentara. Cedi Osman, suprug Ebru, bio je jedan od prvih koji je dao kompliment... Cedi je poslao srdačnu poruku svojoj supruzi sa komentarom: „Slatki osmeh joj pristaje, njene oči vrede čitavog života.”.

Lepi komentari

Ebru je takođe odgovorila na komentar emodžijima srca i stidljivosti. Fanovi Ebru Sahin su takođe dali hiljade komentara navodeći da im se veoma dopala nova verzija njenog imidža.

Njeni pratioci su joj dali komplimente, rekavši: „Tvoja lepota zasenjuje sve.”. Sahin, koja ima veliku bazu obožavalaca, posebno u inostranstvu, dobija mnogo komentara sa različitih jezika, a koliko je glumica postala popularna na međunarodnom nivou, vidi se iz raznovrsnosti ovih komentara.

Ebru Sahin, koja je brzo povećala bazu obožavatelja na Instagramu sa 4,2 miliona pratilaca, takođe ima odredjen broj pratilaca koji su izjavili da im se više sviđa njena kovrdžava kosa... A vama?

NOVO - Kako će se priča u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice dalje razvijati?

By: TV Exposed