Dobar i loš razvoj oko serije Dokuz Oguz

Serija Dokuz Oguz / Devet Oguza, koja se subotom uveče emituje na TV Fox-u, privukla je pažnju kao jedno od dela koje je dobro počelo svoj ekranski život.

Dobar i loš razvoj oko serije Dokuz Oguz

Foto Credits: Haber Global

Obožavaoci Kubilaya Ake i Yasemin Allen su veoma zadovoljni što su se oboje mladih glumaca vratili na ekran sa akcionom pričom. Pored toga, Deniz Isin, koji doživljava potpuno novo iskustvo, suočava publiku sa najintenzivnijim scenama u seriji vojnika. Treba napomenuti da je u glumačkoj postavi serije Dokuz Oguz i impresivno ime poput Daghana Kulegeca, koji je jedno od nezaboravnih imena još od TV serije Kavak Yelleri.

Čini se da je veoma pozitivan razvoj događaja što je serija uticala na veliku publiku već u prve tri epizode ​​i odražavala atmosferu vojničke serije pod nazivom Savasci / Ratnik, koja je ranije emitovana na Fox TV-u. Naročito su prve epizode serije Savasci impresionirale mase, donele dobru gledanost i postale jedan od nezaobilaznih projekata za Fox TV. Veoma je važan razvoj događaja što serija Dokuz Oguz / Devet Oguza sada daje sličnu atmosferu.

Pad gledanosti koji brine

Ali postoji i pomalo dosadno pitanje rejtinga. Serija Dokuz Oguz, koja je dobro počela u prvoj epizodi i povećala gledanost u drugoj epizodi, nažalost, razočarala je trećom epizodom, koja je emitovana prošle nedelje. Serija, koja je pretrpela veoma ozbiljan gubitak gledanosti u svim grupama publike, skoro je dotakla dno, posebno u grupi AB.

Ozbiljan gubitak gledalaca odrazio se i na rejting u total kategoriji i grupi ABC1. S obzirom na scenario serije, tok priče, kvalitet snimanja i uspeh glume, postoji tabela koja zaslužuje natprosečne ocene dobijene u drugoj epizodi. Međutim, ozbiljan pad gledanosti 3. epizode ​​je veoma iznervirao i rezultati rejtinga 4. epizode, koja će biti emitovana u subotu, 4. marta, važniji su nego ikada.

NOVO - Podeljeni utisci oko Demet Ozdemir i njene glume u seriji Adim Farah

By: TV Exposed