Pohvale za seriju Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koja je bila najiščekivanija epizoda ove sezone na TRT 1 i koja će rasvetliti život sultana Mehmeda Osvajača, jednog od najveličanstvenijih vladara otomanske istorije, ambiciozno je započela sezona.

Pohvale za seriju Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač

Foto Credits: DiziCentral

Dugo očekivana TV serija TRT1 Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač rekla je "zdravo" ekranima sa svojom prvom epizodom.

Serija, koja je privukla pažnju snažnom glumačkom postavom, odličnom produkcijom i impresivnim akcionim scenama, izdvojila se kao jedna od najambicioznijih produkcija sezone.

Projekat koji je producirao Eyup Gokhan Ozekin, režirao Safak Bal i napisao Ozan Bodur, pružio je publici nezaboravnu noć u dubinama istorije.

Duboka veza sa publikom

Čini se da je serija Mehmed Fetihler Sultani | Sultan Mehmed Osvajač, koja je takođe privukla veliku pažnju na društvenim mrežama, uspostavila duboku vezu sa publikom.

Velike pohvale se nižu za glumu u projektu u kojem glumi Serkan Cayoglu, a majstorska imena su predstavila glumačku gozbu.

Pored iskusnih glumaca kao što su Selim Bayraktar, Fikret Kuskan, Seckin Ozdemir, Tuba Unsal, Sinan Albayrak, Teoman Kumbaracibasi, Ertugrul Postoglu, Bulent Alkis, Acelya Akkoyun, Ali Nuri Turkoyun, Ali Nuri Turkoglu, cela glumačka ekipa je privukla pažnju svojim uspešnim nastupom.

Serija Mehmed Fetihler Sultani je na TRT1 svakog utorka u 20.00.

NOVO - Burak Yoruk dobija pohvale zbog nove uloge

By: TV Exposed