Rabia Soyturk i serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo uskoro na TV ekranima! (VIDEO)

Rabia Soyturk je jedna od najboljih mladih turskih glumica poslednjih godina. Uskoro ćemo je gledati u novom projektu.

Rabia Soyturk i serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo uskoro na TV ekranima! (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Prikazujući svoje glumačko umeće sa likom Defne u TV seriji Benim Adim Melek / Zovem se Melek, koja je trajala dve sezone, Soyturk je napravila veliki napredak u procesu popularnosti serijom Duy Beni / Čuj me, koja je počela prošlog leta i trajala je 20 epizoda. Eksponencijalno je porastao i broj obožavalaca Rabie Soyturk, koja je serijom Duy Beni, koja privlači pažnju mladih, postala jedna od glumica o kojima se najviše priča na društvenim mrežama. Mlada glumica, koju ćemo sada gledati u dramskoj priči na ekranu Kanala D, biće na istom setu sa veoma impresivnom glumačkom ekipom. Ko-zvezda Rabie Soyturk u novoj seriji je određen kao Emre Kivilcim. Slike dvoje glumaca prikazane sa seta pokazuju da će biti harmoničan par. Još jedna važna karakteristika serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo Soyturk je to što će biti zajedno sa veoma impresivnim i iskusnim glumcima.

Pored trojice iskusnih glumaca kao što su Nurgul Yesilcay, Selim Bajraktar ​​i Benu Yildirimlar, važna iskustva će steći i mlada imena. Rabia Soyturk i Emre Kivilcim imaće priliku da posmatraju svoje iskusne kolege, vide kako koriste svoje talente i pristupe nekim važnim profesionalnim detaljima.

Čini se da je serija Veda Mektubu veoma važan projekat za Rabiu Soyturk zbog ove važne prilike za iskustvo. Obožavaoci glumice već su napravili široku interakciju na društvenim mrežama i dele komentare da sa uzbuđenjem čekaju njenu ulogu u novoj seriji. Očekuje se da će serija Oproštajno pismo, koja će dovesti u pitanje ova i mnoga druga pitanja, publiku snažnim narativnim jezikom.

Serija će uskoro biti na TV ekranima...

NOVO - Ekin Koc ne žuri sa povratkom na setove

By: TV Exposed