Ekin Koc ne žuri sa povratkom na setove

Ekin Koc, koji je rođen u Antaliji 1992. godine, na snimanjima je od 2011. godine i uspešnim nastupima stekao je veliku bazu obožavalaca.

Ekin Koc ne žuri sa povratkom na setove

Foto Credits: Haberler

Glumac, koji je privukao pažnju likom sultana Ahmeta u TV seriji Muhtesem Yuzyil Kosem / Veličanstveni vek Kosem, nedavno je stekao veliku bazu obožavalaca likom Ahmeda Sencera u TV seriji Uyanis Buyuk Selcuklu / Buđenje velikih Seldžuka.

Ekin Koc, koji je ostvario značajna dela u bioskopu, preuzeo je glavnu ulogu u akcionoj seriji Uc Kurus, koja je emitovana na Show TV-u prošle sezone. Nakon finala ove serije, Ekin je nestao sa ekrana. Glumac, koji je takođe glumio u filmu Sen Inandir, sada se odmara i procenjuje nove ponude. Koc, koji ne želi da žuri u povratku na setove, rekao je:

„Na odmoru sam, čitam neka dela. Malo mi je udobno, odmaram se.“. Poznat kao selektivan među ponudama, glumac je rekao da želi da učestvuje u radovima koji ga oduševljavaju. Ekin je dodao: „Trudim se da budem na pravom mestu u pravo vreme. Faktor sreće je veoma važan. Ljudi ne mogu uvek da rade ono što žele. Pokušavam da budem malo pažljiviji.".

Ekin Koc je rekao da mu je važno ne samo da gleda na priču i njegovu ulogu u projektu, već i na to sa kim radi, dodajući da je sklon da prihvati projekte kada je sve na mestu. Ekin je istakao: „Naročito mi je režiser najvažniji. Sa pravim režiserom, pravim producentom i pravom glumačkom ekipom, mislim da čak i priča od jedne rečenice može napraviti dobar film.”. Ističući da je nadležnima preneo svoje ideje o imenima sa kojima će se igrati, ali da se nije mešao u proces, Ekin je izrazio zadovoljstvo kada je zatraženo njegovo mišljenje. Ekin Koc je rekao: „Želeo bih da radim sa ljudima sa kojima mogu da uspostavim dobar partnerski odnos. Mislim da će ovo imati dobar efekat na komplet u celini.“.

View this post on Instagram

A post shared by Ekin Koç (@ekocofficial)

NOVO - Hazal Kaya otkrila istinu iz industrije turskih TV serija!

By: TV Exposed