Hande Ercel uklonila sve slike sa Keremom Bursinom sa Instagrama sem ovih!

Turska glumica Hande Ercel i njen kolega Kerem Bursin otpočeli su vezu tokom snimanja televizijske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata. Vezu koja je po svemu sudeći došla do svog kraja.

Hande Ercel uklonila sve slike sa Keremom Bursinom sa Instagrama sem ovih!

Foto Credits: DiziCentral

O raskidu Hande Ercel i Kerema Bursina se priča i piše već duže vreme. Njihovi fanovi su tvrdili da je par samo odlučio da vezu skloni od očiju javnosti, ali se čini da to ipak nije istina.

Od samog starta turske serije Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata bila je primetna velika energija između Hande i Kerema.

Mnogi su tvrdili da je par u vezi gotovo od početka snimanja serije, dok je potvrda stigla tek nakon završetka prve sezone. Njih dvoje su tada otputovali zajedno na odmor i tokom njega priznali svima svoja osećanja. Tada je otkriveno da njihova veza traje od aprila 2021. godine.

U poslednje vreme je bilo primetno da je broj zajedničkih objava njih dvoje sve manji i manji, dok se nije u potpunosti smanjio.

 Turski mediji su juče analizirali profil Hande Ercel na Instagramu i došli do zaključka da je par raskinuo. Glumica je sa svog zvaničnog naloga na toj društvenoj mreži obrisala sve zajedničke fotografije sa Keremom osim onih koje imaju veze sa promocijom serije Sen Cal Kapimi.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - „Braća“ na okupu - Mehmet Gunsur i Aras Bulut Iynemli u seriji o Ataturku!

 By: Milt-TV Exposed