Poznati glumac osuđuje one koji su još uvijek na setu

Glumca Ulaşa Tunu Astepeja gledatelji znaju iz serije Sen Anlat Karadeniz koja se u Turskoj prikazala tri sezone. Osim uspješne glume, glumac je među publikom poznat i po izjavama u svojemu privatnom životu. Ulaş Tuna Astepe nije imao nastupe u javnosti nakon što je serija Sen Anlat Karadeniz prikazala finalnu epizodu u novembru 2019. godine, ...

Poznati glumac osuđuje one koji su još uvijek na setu

Glumca Ulaşa Tunu Astepeja gledatelji znaju iz serije Sen Anlat Karadeniz koja se u Turskoj prikazala tri sezone. Osim uspješne glume, glumac je među publikom poznat i po izjavama u svojemu privatnom životu.

Ulaş Tuna Astepe nije imao nastupe u javnosti nakon što je serija Sen Anlat Karadeniz prikazala finalnu epizodu u novembru 2019. godine, sve dok nije imao uživo javljanje s predsjednikom Udruge učenika koji su završili Istanbulsku mušku gimnaziju.

Poznati se pak glumac sada javnosti obratio govoreći da ne vjeruje prijateljima i kolegama glumcima koji rade.

Rekao je: "Ovih dana nikako ne mogu shvatiti kako glumci mogu biti na setu i fokusirati se na glumu, a ne na ovo što nas momentalno okružuje."

Naglasio je kako nas je sustav doveo do jedne čudne točke u kojoj trebamo birati između ekonomije i opstanka na životu, tako da imamo izazov: ili ekonomija ili zajednica. Glumac je osim toga kritizirao i one koji od doma naručuju šminku i odjeću, ističući težinu situacije u kojoj se nalaze dostavljači.

By: TV Exposed