Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uskoro krunišu svoju ljubav

Ozge Gurel i Serkan Cayoglu, koji su postali ljubavni par nakon susreta u TV seriji Kiraz Mevsimi, objavljenoj 2015. godine i od tada su u srećnoj vezi, trenutno se spremaju za venčanje. Par, koji se pre nekoliko meseci verio, najavio je da će se venčati ovog leta.

Ozge Gurel i Serkan Cayoglu uskoro krunišu svoju ljubav

Foto Credits: Haberler

Par trenutno žuri sa pripremama za venčanje. Oni kupuju i prolaze kroz uzbudljiv proces za svoj novi život. Serkan Cayoglu je ove sezone preuzeo ulogu u seriji TRT1 Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi, koja se nedavno oprostila od ekrana.

Glumac je zbog ove serije dugo ostao na Kipru. Serkan, koji je odlazio na ostrvo tokom špica pandemije i nije mogao da nađe priliku da često putuje zbog korona virusa, držao se podalje od svoje devojke Ozge Gurel.

Tokom ovog perioda, Ozge Gurel je igrala ulogu u seriji Hayaller ve Hayatlar, snimljenoj za digitalnu platformu Bein Connect. Glumica, koja je boravila u Istanbulu, često je slala tople poruke svom voljenom na društvenim mrežama. Razdvojenost u posebnim prilikama bio je poseban izazov za par.

Ozge Gurel je uspela da prikaže svoju čežnju za Serkanom na svoj rođendan prošle godine i ovaj poseban dan fotografijom koju su ranije snimili na društvenim mrežama. Serkan Cayoglu je takođe na društvenim mrežama proslavio rođendan Ozge Gurel i slao joj poklone...

Njihovi fanovi sada sa nestrpljenjem iščekuju krunisanje njihove ljubavi.

NOVO - Turska serija Aziz sve popularnija u svetu

By: TV Exposed