Serenay Sarikaya je uzbuđena zbog nastavka serije Aile / Porodica

Turska glumica Serenay Sarikaya uspešno se pojavila na ekranu Show TV-a prošle sezone sa serijom pod nazivom Aile / Porodica.

Serenay Sarikaya je uzbuđena zbog nastavka serije Aile / Porodica

Foto Credits: Aksam

Popularna glumica je tokom leta dobila energiju i na snimanju serije pojavila se preplanulog izgleda.

Serija Aile, sa Serenay Sarikayom i Kivancom Tatlitugom u glavnim ulogama, počinje svoju drugu sezonu svojom 14. novom epizodom u utorak, 3. oktobra.

U priču o seriji pridružili su se i novi glumci, za koju se očekuje da nastavi uspeh započet u prvoj sezoni. Pored jačanja scenarija serije, dodavanje Selin Sekerci, Ayde Aksel i Alpera Cankaye u tim sa novim likovima je još više povećalo uzbuđenje.

Serija Aile / Porodica, u kojoj je borba Devin i Aslana sa ljubavlju i životom prikazana sa snažnim narativom, takođe predstavlja povratak Serenay Sarikaye u televizijske serije nakon 7 godina.

Naporna godina za glumicu

Poznata glumica je ambiciozna i za drugu sezonu. Navodeći da je njen odmor bio dobar, Serenay Sarikaya je rekla:

„Naš set je počeo u Urli. Ova godina je bila veoma naporna za mene. Verujte mi, imala sam vremena samo za spavanje. Zaista nisam imala vremena da uradim bilo šta za sebe.“.

Poznato je da će Serenay Sarikaya, koja se sjajno vratila na ekrane sa TV serijom Aile, nastaviti svoj gust radni raspored do kraja ove godine. Glumica je podsetila da će njena serija dočekati publiku 3. oktobra i rekla: „Veoma sam uzbuđena, mnogo mi nedostaje cela ekipa. Nadam se da ćemo zajedno postići veliki uspeh ove sezone.”

NOVO - Latino serija Sem Filtro | Bez filtera – radnja i uloge

By: TV Exposed