Demet Ozdemir se odmorila i spremna je za drugu sezonu serije Adim Farah!

Duo Demet Ozdemir i Engin Akyurek dali su veliko uzbuđenje svojim milionima fanova u seriji Adim Farah / Zovem se Farah, koja je bila jedan od izuzetnih projekata prošle sezone.

Demet Ozdemir se odmorila i spremna je za drugu sezonu serije Adim Farah!

Foto Credits: Haberler

Iako serija nije postigla očekivane rezultate u gledanosti, činjenica da je njena priča bila veoma impresivna i da je privukla pažnju širom sveta donela je drugu sezonu.

Serija Adim Farah / Zovem se Farah, koja ima veoma snažnu podršku u okruženju društvenih mreža, izdvaja se kao produkcija koja može da postigne uspeh i u inostranoj prodaji.

Kada je to bio slučaj, Fox TV je odlučio da se projekat, u kojem su učestvovala dva ambiciozna glavna glumca, nastavi u drugoj sezoni sa obnovljenom pričom.

Očekuje se da će na ekranu ostati najmanje 26 epizoda, a prva sezona serije Adim Farah ima 14 epizoda.

Dobar odmor

Demet Ozdemir se, pak, odmarala tokom odmora, obišla različite krajeve i konačno privukla pažnju svojim odmorom u Grčkoj. Čini se da je poznata glumica prevazišla stres zbog razvoda sa Oguzhanom Kocom tokom ovog perioda odmora.

Sjajna glumica, koja zrači srećom u izjavi koju je dala na aerodromu po povratku iz Grčke, izgleda da je spremna za drugu sezonu serije Adim Farah. Demet Ozdemir je izjavila:

Odmor je bio dobar, bio je aktivan i zabavan, sve je bilo u redu.”. Objašnjavajući da je kupila kuću u Grčkoj, poznata glumica je rekla da se tokom ovog praznika bavila i uređenjem kuće. Dok je publika čekala početak snimanja serije Adim Farah, Demet je najavila da bi mogla imati drugačija iznenađenja.

NOVO - Gledanost serije Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje nastavlja da razočarava

By: TV Exposed