Musa Uzunlar napustio seriju Aile | Porodica

Ostale su još samo 3 epizode ​​za veliko finale serije Aile | Porodica koju potpisuje kompanija Ay Yapim, koja se emituje na Show TV-u.

Musa Uzunlar napustio seriju Aile | Porodica

Foto Credits: Haberler

Kako se odbrojavanje do finala nastavlja, uzbuđenje oko epizoda se povećava.

Dvadeset i sedma epizoda serije Aile | Porodica, koja je emitovana prethodne večeri, postala je najgledanija serija u AB grupi i bila je na TT listi na društvenim mrežama otprilike dva sata.

Epizodu je obeležilo Aslanovo ubistvo Ilyasa Koruzadea. Napomenimo da se ovakvim razvojem događaja Musa Uzunlar oprostio i od glumačke ekipe serije.

Devin, koja se nakon napada borila za život u bolnici, otvorila je oči. Međutim, u finalu epizode ​​videlo se da je porodica Soykan i dalje u opasnosti.

Uzbudljive epizode

Ilyasov čovek, za koga je Cihan u poslednjem trenutku odustao od ubistva, rekao je da želi da se osveti Aslanu. Obećao je da će Aslanu oduzeti život jer je ubio Ilyasa, koga je poznavao i gledao kao svog oca.

Upadljivi razvoj događaja nastaviće da se dešava u epizodi Aile, koja će se emitovati sledeće nedelje, kako se korak po korak približava finalu.

Originalni scenario za projekat Aile | Porodica napisao je Hakan Bonomo, a režirali su ga Ahmet Katiksiz i Gokcen Usta. Glavne uloge u seriji igraju Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, a serija uključuje imena kao što su Nejat Isler, Canan Erguder, Umutcan Utebay, Yusra Geyik, Ayda Aksel, Emel Goksu i Nur Surer.

 Serija Aile je sa novom epizodom u utorak u 20.00 na Show TV-u!

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Halit Ergenc o novoj seriji i imidžu

By: TV Exposed