Ulku Hilal Ciftci o svojoj ulozi u seriji Donence

Donence, najgledanija TV serija Kanala D, koja svakog utorka uveče dolazi na ekran sa novim epizodama, nastavlja se bez usporavanja.

Ulku Hilal Ciftci o svojoj ulozi u seriji Donence

Mlada glumica Ulku Hilal Ciftci, koja je dala život liku Gulce u TV seriji Donence / Tropi, dala je vrlo iskrene izjave o svom životu i karijeri direktorki Magazina D News, Asiye Acar.

Ulku Hilal Ciftci je napomenula da je raditi bilo šta oko umetnosti njena najveća želja i strast:

„Moja je najveća želja i strast da radim u smislu umetnosti, da radim nešto za umetnost. Pevam, sviram baglamu i ukulele. I plešem. Generalno, postoji umetničko delo u svakom aspektu mog života, tako da mislim da će jedna od grana umetnosti biti u mom životu u kasnijim godinama.”.

Uzbuđena zbog uloge

Što se tiče lika Gulce koji je igrala i igra, Ulku Hilal Ciftci je rekla:

„Bila sam veoma uzbuđena kada sam prvi put pročitala ulogu Gulce, ali iskreno, u početku nisam shvatila težinu ove uloge. Tada smo ušli u tronedeljni radni period. Taj radni proces mi je bio veoma težak i ponekad sam bio veoma beznadežna jer je to bila uloga koju nikada nisam stvarno savladala. Mogu reći da nisam otišla kući tri nedelje. U mom okruženju nije bilo osobe sa autizmom ili Aspergerovim sindromom. Ali otišli ​​smo u Fondaciju za autizam Tohum. Upoznala sam ljude tamo. Ovaj proces je bio koristan."

Mlada glumica prema mnogim ocenama radi veoma dobar posao u svojoj ulozi i zaslužuje pohvale.

NOVO - Otkriven datum premijere projekta Ask Sezonu / Sezona ljubavi

By: TV Exposed