Star TV želi da uspeh projekta Yali Capkini prenese na seriju Omer!

Najambiciozniji projekat sezone 2022-2023, serija Yali Capkini / Vodomar, postigao je veliki uspeh kao jedina produkcija koja je mogla da dostigne brojke 15 u gledanosti.

Star TV želi da uspeh projekta Yali Capkini prenese na seriju Omer!

Foto Credits: IMDB

Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir odaju priznanje glavnim ulogama i ubiru plodove u seriji, koja se nastavlja ponavljanjem dvocifrene ocene i koja je postigla najbolji rezultat rejtinga u sezoni. Sa serijom Yali Capkini, glavni glumci ne silaze sa dnevnog reda časopisa, a o njima često govore društveni mediji.

Kao produkcija koja je povećala gledanost Star TV-a, serija Yali Capkini je imala ogroman uspeh. Neke od odluka koje je donela televizija Star, koja pokušava da ovaj veliki uspeh serije prenese i na druge produkcije, došle su u centar pažnje.

Oni koji su prvi put videli uvođenje serije Cop Adam / Čiča gliša u trejlerima u seriji Yali Capkini nisu mogli da se naviknu na ovu situaciju. Ideja da se promotivni rad odradi na ovaj način bio efikasan u dobijanju dobrih ocena za seriju Cop Adam, a ista je naterala zvaničnike kanala na drugačiji metod. Napor Star TV da iskoristi veliki uspeh Yali Capkini za seriju Omer, čija je prva epizoda emitovana prošlog ponedeljka, ponovo će iznenaditi publiku.

Tako ćemo kao što je i najavljeno u seriji Yali Capkini gledati kao goste Resata i Omera iz TV serije Omer. Da li će sve ovo doprineti uspehu nove serije, ostaje da vidimo…

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Merve Dizdar ponovo na meti na društvenim mrežama!

By: TV Exposed