Merve Dizdar ponovo na meti na društvenim mrežama!

Merve Dizdar, koja je dobila veliko priznanje za ulogu Gulben u TV seriji Masumlar Apartmani postala je ime koje je na društvenim mrežama žestoko kritikovano zbog svojih pogleda na život.

Merve Dizdar ponovo na meti na društvenim mrežama!

Foto Credits: Haberler

Kampanja linča protiv glumice ponovo se pojavila u TV seriji Omer zbog njenih stavova koje su neki krugovi protumačili kao političke. Prva epizoda serije Omer emitovana je na televiziji Star u ponedeljak uveče. Igrajući lik Nise, koja ima petoro dece, glumica je dala i predstavu koja nosi težinu uloge.

Merve Dizdar, koja je na ekranima nacrtala potpuno drugačiji portret u liku Nise, koja je ostala sama sa decom nakon što je njen muž uzeo novac i pobegao i sklonio se kod oca, izazvala je divljenje svojih obožavalaca. Međutim, u okruženju društvenih medija vidi se da se Merve pokušava oklevetati od strane mnogih ljudi čiji politički stavovi nisu isti. Sa ovim pokušajem linča koji je fokusiran na Tviter, primećeno je da je istaknuto stanje da se ne sviđaju glumičini pogledi na život, a ne njen nastup.

Međutim, kao odgovor na ove nepravedne komentare, mnogi gledaoci takođe dele objave u kojima hvale uspešan nastup Merve Dizdar. Brojni fanovi su napisali: „Zaista me rasplačeš svojim emotivnim scenama na ekranu.”. Dizdar, koja i dalje dobija jedan od najlepših komplimenata koji se može dati jednoj glumici, ponovo pokazuje svoj glumački uspeh sa likom Nise u TV seriji Omer.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Recep Usta i Melis Minkari o sreći

By: TV Exposed