Recep Usta i Melis Minkari o sreći

Recep Usta i Melis Minkari, koji igraju likove Berka i Aybike u TV seriji, Kardeslerim / Moja braća i poznati su kao uspešan par u TV serijama.

Recep Usta i Melis Minkari o sreći

Foto Credits: Internet Haber

Dvoje mladih glumaca, koji takođe imaju veliku bazu obožavalaca na društvenim mrežama, odgovarali su na pitanja svojih fanova na Onedijevom jutjub kanalu. Navodeći da ne veruje u sreću, Recep Usta sebe ne opisuje kao čoveka sreće. Glumac je rekao: „Mislim da svaka osoba stvara svoju sreću. Verujem u to. Nadam se da ću biti jedan od onih ljudi koji su stvorili tu šansu. Nisam srećna osoba, ali možda ću biti uskoro.“.

Melis Minkari, koja se složila sa idejom da svako stvara svoju sreću, rekla je da sebe vidi kao srećnicu. Glumica je rekla: „Verujem da imam sreće. Kao da stvari postaju lakše kada stvari mogu biti teže. Ili ne vidim te stvari kao preveliku nevolju, ne znam. Ali osećam se srećno.“.

Objašnjavajući da ima mnogo smešnih snova, Recep Usta je rekao da su na njega negativno uticali neki snovi. Dvoje mladih glumaca, za koje se zna da često improvizuju u TV seriji Kardeslerim, objasnili su da su to uradili na način koji je prikladan za scenu. Recep je dodao: „Ne improvizujemo mimo svrhe. Nema scena u kojima ludo improvizujemo. Improvizujemo skoro svaku scenu.”.

Melis Minkari je izjavila da su više improvizovali dok su snimali neke scene, a reditelj nije prekidao ove trenutke i nastale su prelepe slike. O oboje mladih glumaca se na društvenim mrežama priča o njihovim improvizatorskim scenama u TV seriji Kardeslerim, što pozitivno utiče na njihove karijere.

NOVO - Ecem Calhan u seriji Ab-i Hayat

By: TV Exposed