Večeras nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Zbog petonedeljne obustave emitovanja koju je izdao Vrhovni savet Radio-televizije u poslednje dve nedelje, nove epizode TV serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice ​​nisu naišle na publiku.

Večeras nova epizoda serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice!

Foto Credits: IMDB

Međutim, nakon prigovora Show TV-a, odluku o obustavljanju izvršenja doneo je sud, a nova epizoda serije Kizilcik Serbeti biće emitovana većeras, u petak uveče. Nova 23. epizoda serije biće na platnu dakle već danas 28. aprila.

Objašnjavajući da su zbog praznika pauzirali sa seta 4 dana, Dogukan Gungor je shvatio da su građani na ulici prihvatili seriju toliko u tom procesu i bio iznenadjen. Objašnjavajući da nisu mogli da shvate koliko je pažnja publike bila intenzivna jer su bili na setu 5-6 dana u nedelji, glumac je rekao:

„Kada sam otišao sa seta jer je bio praznik i sva dešavanja, i došao na odmor, mogao sam jasnije da vidim potražnju i interesovanje za projekat tokom 4-dnevnog odmora. Pošto smo na snimanju 5-6 dana u nedelji, ljudi nisu svesni tako visokih performansi.”.

Odgovarajući na pitanja novinara na premijeri dečjeg filma kojoj je prisustvovao, glumac je naveo i da su se odlično proveli na setu i da su svi bili koncentrisani na svoj posao.

Dogukan o Fatihu

Dogukan Gungor je takođe dao zanimljivu izjavu oko serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i dao nagoveštaj da će lik Fatiha, kojeg je on tumačio i tumači u ovom projektu, preduzeti korake koji će u priči veoma naljutiti publiku.

Glumac je rekao: „Bilo bi dobro kada bi Fatih mogao da izađe na nedelju ili dve, bilo bi dobro da čak i ja izađem kao Dogukan. Naša priča je lepa, likovi imaju deformacije. Igram čoveka sa očiglednim navikama. Zato sam srećan.”.

Ono u šta nema dileme je i da su fanovi srećni što će večeras od 20 časova biti emitovana nova epizoda njihove omiljene serije Kizlicik Serbeti!

NOVO - Elcin Sangu će sada preuzeti veću odgovornost u seriji Cop Adam

By: TV Exposed