Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je i dalje najgledanija letnja serija

Serija Kendi Dusen Aglamaz se ističe kao porodična serija koja se emituje na TRT1 i nastavlja da dobija dobre ocene četvrtkom uveče.

Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je i dalje najgledanija letnja serija

Foto Credits: IMDB

Hakan Yilmaz, Eylul Tumbar, Selen Soyder i Enes Kocak glavne su uloge u seriji koja svojom zabavnom pričom privlači gledaoce.

Serija je za kratko vreme uspela da impresionira široku publiku i dobije zaista pozitivne komentare.

Televizijska serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače ne prolazi nezapaženo kao najbolji projekat, odnosno najbolja serija turskog nacionalnog TV kanala TRT1 tokom leta.

Najgledanija u svim kategorijama

Kao najgledanija TV serija prošle nedelje u svim kategorijama publike, projekat Kendi Dusen Aglamaz je postao popularan projekat u okruženju društvenih mreža.

Čini se da je još jedan važan uspeh činjenica da su video snimci objavljeni na Youtube-u često uključeni u listu trendova.

Pošto su trejleri ove turske serije dostigli milione pregleda na Youtube-u, Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače postala je popularan projekat u letnjem periodu, kako na društvenim mrežama, tako i na sajtovima za gledanje digitalnih video zapisa.

Serija, koja je osvojila srca miliona gledalaca i svojom pričom i uspešnim glumcima, napravila je veliku razliku u odnosu na svoje rivale plasiravši se na 1. mesto u svakoj grupi rejtinga sa svojom 6. epizodom koja je stigla na ekrane prošlog četvrtka uveče.

Zaista, sve pohvale za ovaj projekat.

NOVO - Cetin Tekindor (za sada) ne napušta seriju Yali Capkini!

By: TV Exposed