Potvrđeno snimanje rimejka turske serije Leyla ile Mecnun

Serija Leyla ile Mecnun bila je veoma popularna u periodu između 2011. i 2013. godine. Prema pisanju Birsen Altuntas, snimanje nove verzije ove serije će početi ove jeseni. Režiser Onur Unlu trenutno radi na snimanju serije Coktan Secmeli. Nakon završetka rada na tom projektu, počeće da radi na rimejku popularne serije Leyla ile Mecnun. Sjajna ...

Potvrđeno snimanje rimejka turske serije Leyla ile Mecnun

Serija Leyla ile Mecnun bila je veoma popularna u periodu između 2011. i 2013. godine.

Prema pisanju Birsen Altuntas, snimanje nove verzije ove serije će početi ove jeseni. Režiser Onur Unlu trenutno radi na snimanju serije Coktan Secmeli. Nakon završetka rada na tom projektu, počeće da radi na rimejku popularne serije Leyla ile Mecnun. Sjajna vest vezana za ovaj projekat odnosi se na glumački kadar. Acun Ilicali uspeo je da okupi stari glumački kadar, sa jednim izuzetkom. Cengiz Bozkurt je odbio ponudu za ovu seriju.

Glavni glumac serije Ali Atay je takođe zauzet snimanje serije Son Yaz. Ukoliko mu to obaveze dozvole, vratiće se, odnosno snimaće rimejk serije koja je od njega napravila pravu zvezdu. Nova verzija serije Leyla ile Mecnun će biti emitovana na Exxen digitalnoj platformi.

NOVO - Finale sezone serije Sen Cal Kapimi je u subotu, evo kada se očekuje kraj serije!

By: TV Exposed