Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je skrenula sa prvobitnog kursa

Kada je prvi put krenula serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, i glumci i producent Faruk Turgut su izrazili reči da otkrivaju da ljudi iz dva različita sveta zapravo imaju iste vrednosne sudove, iako se čine različitim jedni od drugih.

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je skrenula sa prvobitnog kursa

Foto Credits: IMDB

Drugim rečima, i konzervativne i sekularne porodice zapravo nose iste vrednosti u svojim različitim životima.

Samo po izgledu, njihovi životi su različiti, ali nose slična osećanja i vrednosti. Vidimo da se u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, koja se zasniva na ovoj ideji i pokušava da otkrije da porodice iz različitih kultura mogu postići dobar sklad i razumeti jedni druge, sada ovaj cilj pomera.

U priči serije Kizilcik Serbeti, koja je započela svoju drugu sezonu, muško-ženski odnosi sada još više dolaze do izražaja. Pored veze Kivilcim i Omera, odnos Doge i Fatiha i odnos Nurseme i Umuta postale su glavne teme serije.

Akcenat na sukobu žena

S druge strane, sukob između Alev i Pembe zbog gospodina Abdulaha doveo je do vrhunca sukoba žena u priči serije.

Scenario serije Kizilcik Serbeti, koji je prvobitno pisan na osnovu teze da kulturne razlike možda i nisu toliko različite, sada se predao muško-ženskim odnosima i snazi ljubavi kako bi zadržao dobru gledanost.

Televizijski kritičar Sina Kologlu takođe skreće pažnju na ovu tačku u svojoj oceni na društvenim mrežama i analizao je ovaj momenat. Prema njegovim rečima, promena kursa serije je evidentna. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Latino serija Machos alfa | Alfa mužjaci – radnja i uloge

By: TV Exposed