Diren Polatogullari – Ferit i Seyran su vrlo stvarni likovi!

Turski glumac Diren Polatogullari, koji tumači lik Kazima u TV seriji Yali Capkini, koja se petkom uveče susreće sa publikom na Star TV-u, izvodi predstavu koja ostavlja zaprepašćenje publike.

Diren Polatogullari – Ferit i Seyran su vrlo stvarni likovi!

Foto Credits: Haberler

Gledanost ove turske TV serije, u kojoj Afra Saracoglu glumi Seyran a Mert Ramazan Demir tumači lik Ferita, bila je veoma visoka od dana kada je počela.

Diren Polatogullari, koji je stvorio potpuno drugačiji lik sa akcentom, stavovima i mimikama Kazimovog lika, brzo je postao jedan od važnih aktera ove TV serije koja je tako uspešna.

Glumac Diren Polatogullari je rekao da je serija Yali Capkini, koja se fokusira na koketnog sina bogate i moćne porodice, koji menja život mlade devojke koja je bila primorana da se uda u ranoj mladosti, predvidjena da izazove reakciju, ali je publika po njegovom mišljenju stekla utisak da je ova priča bila normalna.

Slične priče u istočnim provincijama Turske

Otkrivajući činjenicu da u Turskoj postoje slične priče, posebno u istočnim provincijama, Diren Polatogullari je rekao:

 „Uopšte nije bilo čudno. Iskreno, bio sam zabrinut za sve, ali to uopšte nije bilo čudno, reakcija je kao da je to sve normalno.“.

Polatogullari, koji je odgovorio na pitanje u čemu se serija Yali Capkini razlikuje od svojih konkurenata i zašto je više voljena, svojom odlučnošću je rasvetlio uspeh serije. Diren je na tu temu rekao:

„Mislim da postoji nešto tako da oba lika imaju mane. Govorim o protagonistima. Naročito lik Ferita ima veoma logične mane. Pod navodnicima, on nije jedan od heroja koje poznajemo. Možete se jako naljutiti na njega, ne stajete uvek na njegovu stranu. Kao gledalac, ne zauzimate samo njegovu stranu. Dakle, šta god da on (Ferit) radi, možete diskutovati o tome, reagovati. Možete se naljutiti, možete mrzeti, možete psovati. Takve stvari mi mirišu na istinitu priču. Tada postaje veoma stvaran čovek. Isto važi i za devojku. Ona (Seyran) ima dosta karaktera, ali ponekad ima i mane zbog nasilja koje je doživela od oca, kao i svako ljudsko biće. Mislim da su vrlo stvarni likovi.”.

NOVO - Novi glumac u seriji Aile / Porodica donosi nova uzbuđenja!

By: TV Exposed