Uskoro počinje nova turska serije Dilek Tasi / Kamen želja

Jedna od serija koja će se emitovati u novoj sezoni na ekranu Kanala D biće Dilek Tasi / Kamen želja.

Uskoro počinje nova turska serije Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: Internet Haber

Objavljen je prvi trejler nove turske serije Dilek Tasi / Kamen želja i interesovanje publike je počelo da raste.

„Tog septembra naše sudbine će se zauvek promeniti.“.

Kompanija Pastel Film, producent nove serije Dilek Tasi, pokušala je ovom porukom da privuče pažnju na svoj novi projekat. Ovaj detalj je takođe uključen u trejler serije.

Promocija, odnosno video najava nove serije na kojoj je predstavljena pesma Dilek Tasi u izvođenju nezaboravne pevačice Gulden Karabocek bila je veoma sadržajna jer će se priča u seriji odvijati u osamdesetim godinama prošlog veka.

Dobra glumačka ekipa

O prvom trejleru serije, koja će uskoro krenuti na Kanalu D sa impresivnom pričom i jakom glumačkom postavom, pričalo se i na društvenim mrežama.

Glavne uloge u ovoj TV seriji, koja je najavljena kao najambiciozniji projekat sezone, dele Salih Bademci, Hazal Subasi i Ozan Dolunay. U seriji Dilek Tasi / Kamen želja, koja govori o priči smeštenoj u osamdesete godine prošlog veka, učestvuju i uspešna imena kao što su Perihan Savas, Ozge Ozberk, Teoman Kumbaracibasi, Elif Dogan, Cicek Diligil, Engin Yuksel, Afra Karagoz.

Altan Donmez sedi u rediteljskoj fotelji serije, čiji je scenario napisao Can Sinan. Dilek Tasi, priča koja ima dramatičan scenario i uspešnu glumačku ekipu, uskoro će početi na Kanalu D.

NOVO - Taner Olmez uskoro u novoj ulozi

By: TV Exposed