Elcin Sangu će sada preuzeti veću odgovornost u seriji Cop Adam

Turska glumica Elcin Sangu nastavlja da privlači pažnju likom Peri u seriji Cop Adam / Čiča Gliša, koja se sredom uveče susreće sa publikom na televiziji Star.

Elcin Sangu će sada preuzeti veću odgovornost u seriji Cop Adam

Foto Credits: Internet Haber

Ova popularna turska glumica, o kojoj je serijom počelo da se više priča na društvenim mrežama i koja je među prvih 10 imena na listi najpopularnijih turskih glumica, takođe je pronašla važnu priliku da pokaže svoje različite talente u seriji Cop Adam.

Pored toga što čini veoma TV serijski par sa Enginom Altanom Duzyatanom, avantura Peri koju tumači, sasvim drugačijeg ženskog lika, takođe je izazvala da se glumica pred publikom pojavi sa drugačijim emocijama.

U poslednjem periodu Peri je počela da razgovara sa psihologom kako bi se lečila. Timu serije sa ovim psihološkim scenama pridružila se i Tilbe Saran. Na umu su i slične scene glavne glumice u seriji Istanbullu Gelin / Istanbulska nevesta.

Novi dogadjaji

Obožavaoci TV serije Cop Adam su veoma radoznali kroz šta je lik Peri prošao u prošlosti i šta je dovelo do toga da dođe do ove tačke.

Počinje proces u kome ovi događaji počinju da se pojavljuju jedan po jedan. Dok scenaristi serije Cop Adam / Čiča Gliša predstavljaju različite događaje radoznalosti publike tokom Perininog procesa lečenja, bićete svedoci glumačkog izvođenja Elcin Sangu, koja ističe različite emocije za ove scene.

Sangu će sada preuzeti veću odgovornost u samoj seriji, što raduje njene fanove.

NOVO - Cagatay Ulusoy i njegove serije Terzi i Kubra privlače sve više pažnje

By: TV Exposed