Evo kada počinje turska serija Iyilik / Dobrota

Objavljena je video najava nove turske serije Fox TV-a, Iyilik / Dobrota. Nakon prve promocije koja je privukla pažnju publike, uzbuđenje je na vrhuncu zbog toga što je otkriven dan početka emitovanja!

Evo kada počinje turska serija Iyilik / Dobrota

Foto Credits: Promo / Fox TV

Hatice Sendil i Ismail Demirci, koje ćemo ovoga puta gledati u potpuno drugačijim ulogama, igraće bračni par. Serija Iyilik / Dobrota koju producira kompanija Medyapim i režira Murat Ozturk, adaptirana je iz južnokorejske TV serije „Kraljicina kuća“. Datum izlaska serije objavljen je nedavno.

Upadljive činjenice koje su se pojavile nakon priče o prevari preokrenuće živote bračnog para! U glavnim ulogama u seriji su Hatice Sendil, Ismail Demirci, Sera Kutlubey i Perihan Savas.

Serija Iyilik, koja je svojim prvim predstavljanjem uspela da privuče publiku, biće na ekranima petkom uveče. Serija Dobrota zameniće seriju Ask Mantik Intikam koja se nastavlila od letnje sezone Fox TV-a i polako završila svoj ekranski život.

Tema serije, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 29. aprila u 20 časova je: U seriji Neslihan (Hatice Sendil) ima veličanstven, zavidan život spolja. Dok Neslihan veruje u ovu iluziju i misli da živi savršenim životom, ona saznaje da je osoba kojoj najviše veruje u životu, njen muž (Ismail Demirci), već duže vreme vara. Štaviše, to čini sa Damlom (Sera Kutlubey), koja je njena sestra.

Očekuje nas dakle veoma zanimljiva radnja. Tu je i pomenuta video najava.

NOVO - Taner Olmez u seriji koja se pripremala 14 godina!

By: Milt-TV Exposed