Serija Basim Belada / U nevolji je u nevolji!

Nova turska TV serija Basim Belada / U nevolji, u kojoj glavne uloge igraju Keremcem i Merih Ozturk, stiže na ekran nedeljom uveče.

Serija Basim Belada / U nevolji je u nevolji!

Foto Credits: Haberler

Iako su Keremcemovi obožavaoci bili veoma srećni što su videli drugačiji projekat na ekranu, gledanost je pokazala da publika nije pokazala dovoljno interesovanja za seriju Basim Belada.

Očekivalo se da će projekat, čija je prva epizoda objavljena prošle nedelje i koji nije dobio dobre ocene, istupiti povećanjem gledanosti u drugoj epizodi. Međutim, to se nije dogodilo.

Naprotiv, serija je izgubila rejting u svim grupama publike, pala je na veoma niske ocene. Oni koji su gledali gledanost serije, koju je ATV nedeljom uveče iznela kao alternativnu produkciju, nisu oklevali da kažu „Serija U nevolji je u nevolji“.

Sve niži rezultati gledanosti

Serija, koja je u nedelju uveče 12. marta uspela da zauzme 16. mesto u total kategoriji, šokirala je kao 49. u AB grupi. Treba istaći i to da je serija na 23. mestu u kategoriji ABC1. Posle ovih rezultata, koji su bili i lošiji od prve epizode, počelo je da se pita koliku podršku će ATV ponuditi seriji.

Teško da postoji produkcija u istoriji turskih TV serija koja može da dobije tako nisku gledanost i da traje dugo, a može se oceniti da budućnost TV serije Basim Belada / Nevolji nije baš svetla.

Treću epizodu ove turske serije, koja uključuje i dva poznata imena kao što su Umut Oguz i Sinan Caliskanoglu, možete pogledati na ekranu ATV-a u nedelju, 19. marta. Mnogo toga zavisiće i od rejtinga koji ostvari…

NOVO - Yigit Ucan o pripremi za lik u seriji Kurulus Osman

By: TV Exposed