Taner Olmez u seriji koja se pripremala 14 godina!

Taner Olmez, jedan od uspešnih glumaca poslednjih godina, dobio je veliko priznanje serijom Mucize Doktor. Glumac, koji je dao život autističnom lekaru, savladao je tešku ulogu i zbog sjajne glume postao miljenik producenata.

Taner Olmez u seriji koja se pripremala 14 godina!

Foto Credits: Internet Haber

Nakon ove uloge, Taner Olmez je radije učestvovao u digitalnim projektima. Nakon serije Mucize Doktor, preuzeo je glavnu ulogu u seriji Alef Mal-i Hulya, koja je emitovala drugu sezonu na Blu TV-u.

Sledeći projekat uspešnog glumca takođe se snima za digitalnu platformu, ovaj put za Netflix. Taner igra ulogu o kojoj će se mnogo pričati u seriji poznatog reditelja Cagana Irmaka, Yaratilan.

Snimanje projekta, na kojem je Cagan Irmak pedantno radio, počelo je u februaru. Očekuje se da će snimanje projekta, koji potpisuje O3 Medya, biti završeno za nedelju dana. Sifanur Gul prati Tanera Olmeza u glavnoj ulozi u ovoj seriji. Pored toga, Erkan Kolcak Kostendil, Durul Bazan, Macit Koper, Bulent Sakrak, Engin Benli, Devrim Yakut takođe su uspešna imena u glumačkoj postavi serije.

Uloga Tanera Olmeza se željno iščekuje u seriji Yaratilan, za koju se zna da ima izvanrednu priču. Cagan Irmak je na društvenim mrežama podelio da je serija ušla u poslednju nedelju snimanja, uz poruku „Polako se približavamo kraju putovanja, ušli smo u poslednju nedelju, hvala mom vrednom timu“ i ostavio emotikone u obliku srca.

Serija Yaratilan privlači pažnju jer je reč o projektu na kome Irmak radi već 14 godina…

NOVO - Kerem Bursin u špansko-turskom projektu?!

By: Milt-TV Exposed