Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir novom fotografijom nasmejali fanove

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su svojom izuzetnom i uspešnom glumom postali istaknuta imena poslednjeg perioda.

Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir novom fotografijom nasmejali fanove

Foto Credits: Internet Haber

Kao Seyran i Ferit, oni ne silaze sa dnevnog reda kao veoma popularni par u TV serijama petkom uveče na Star TV-u.

Yali Capkini je TV serija o kojoj se priča od početka sezone sa gledanošću koja izmami osmeh na kanalu. Naravno, Saracoglu i Demir, glavni glumci serije, sve više dolaze do izražaja na društvenim mrežama.

Akcije dvoje glumaca sa oduševljenjem prate i njihovi fanovi. Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir su veoma slični jedno drugom i njihov ekranski sklad se takođe ceni energijom dugogodišnjeg prijateljstva.

Dok su sa oduševljenjem praćena deljenja glumaca na Instagram stranici, pažnja nije promakla ni deljenje koje su njih dvoje napravili skoro u isto vreme uoči 23. epizode ​​koja je na ekranima stigla u petak, 10. marta.

Dobro raspoloženje

Činjenica da se dvoje glumaca jako zabavljaju zajedno na setu se ogleda u objavama koje s vremena na vreme objavljuju. Na društvenim mrežama pričalo se i o njihovim najnovijim pozama, koje su izmamile osmeh obožavaocima svojim duhovitim ličnostima!

Afra Saracoglu je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju smešne situacije sa Mertom Ramazanom Demirom. Kasnije je Mert Ramazan Demir objavio istu fotografiju u odeljku priče na svom Instagram nalogu.

Dok su ovi postovi koje su objavili označavajući jedni druge nasmejali svoje pratioce, izraz lica i raspoloženje Afre, privukli su dosta pažnje. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova.

Tu je i rejting nove epizode koji je doneo pad gledanosti u svim kategorijama...

NOVO - Da li serija Kardeslerim / Moja braća treba da dobije sezonu 4?!

By: TV Exposed