Da li će Dokuz Oguz biti prava zamena za seriju Savasci?! (VIDEO)

Turski kanal Fox TV dugi niz godina ulaže velike napore da privuče milione na sopstveni ekran serijskim projektima jedan za drugim.

Da li će Dokuz Oguz biti prava zamena za seriju Savasci?! (VIDEO)

Foto Credits: Internet Haber

Kada pogledamo poslednje godine, Yasak Elma / Zabranjena jabuka je jedan od najsnažnijih projekata u tom pogledu. Međutim, tu je i veličanstvena izvedba serije Savasci / Ratnik, koja je prošle sezone doživela svoje finale, a zvaničnici Fox TV-a željno žele da se vrate u te dane.

Serija Savasci, sa Berkom Oktajem u glavnoj ulozi, imala je veliki uspeh 4 sezone. U petoj sezoni nije bilo Berka Oktaya, a uprkos obnovi glumačke ekipe, emitovano je samo 10 epizoda i ovoj priči je došao kraj.

Sada dolazi veliki napad sa novom serijom o vojnicima pod nazivom Dokuz Oguz sa Fox TV-a kako bi povratio milione gledalaca koji su sa entuzijazmom pratili seriju Savasci. Kako se objavljuju trejleri ove nove turske serije, interesovanje raste i nova serija pod nazivom Dokuz Oguz, koja rešava sliku koja može da zameni Savascı, sa nestrpljenjem se iščekuje.

Nova serija, koja priča priču o vojnicima koji nose teret nacije poput kamena na ramenima, možda je novi projekat Fox TV-a za koji se očekuje da će pogoditi milione 2023. godine. Zvaničnici kanala smatraju da ovim projektom mogu postići veliku gledanost i dobiti seriju koju su dugo tražili. Snimanje serije u produkciji Gold Filma, u režiji Cema Akyoldasa i scenarista Suleymana Cobanoglua, nastavlja se punom parom. Serija Dokuz Oguz priča priču o „Oguz timu” koji će se boriti za Turke gde god Turaka ima. Tu je i nova video najava nove turske serije za 2023. godinu.

NOVO - Ibrahim Celikkol još jednom pokazao ljubav prema životinjama (FOTO)

By: TV Exposed