Ibrahim Celikkol još jednom pokazao ljubav prema životinjama (FOTO)

O Ibrahimu Celikkolu, koji je uvršten u glumačku ekipu u trećoj sezoni TV serije Bir Zamanlar Cukurova i pokazao efektan nastup učešćem u četvrtoj sezoni, pričalo se i zbog serije Kus Ucusu.

Ibrahim Celikkol još jednom pokazao ljubav prema životinjama (FOTO)

Foto Credits: RiriNano

Serija, koja je posle 4 godine okupila Birce Akalay i Ibrahima Celikkola, bila je lepo iznenađenje i za fanove serije, koji nisu mogli da zaborave projekat pod nazivom Siyah Beyaz Ask.

Ibrahim Celikkol, Birce Akalay i Miray Daner su u glavnim ulogama digitalne serije Kus Ucusu / Let ptica, koja je postigla veliki uspeh na Netflix digitalnoj platformi. Dugo se pričalo da je serija, koja je emitovana u junu, ostavila sjajan utisak u celom svetu, i da je imala veoma dobru gledanost. Snimljena je i druga sezona serije koja će biti emitovana naredne godine, a radi se i na trećoj sezoni.

Pored glume, Ibrahim je takođe poznat po svojoj ljubavi prema prirodi i životinjama. Glumac, koji ima dečaka po imenu Ali, objavio je fotografiju na kojoj hrani psa lutalicu sa svojim sinom na svom Instagram nalogu u svojoj poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

U intervjuu koji je ranije dao jednom časopisu, glumac, koji je podelio svoju sreću što je u prirodi, podvukao je da bez obzira kojom profesijom se bavi, njegov životni stil neće biti drugačiji i naglasio da mu je veoma drago što vodi život isprepleten sa prirodom i životinjama.

Sa nove fotografije se vidi da je Ibrahim Celikkol svom sinu usadio ljubav prema prirodi i životinjama.

NOVO - Formira se sjajna glumačka ekipa za seriju Aile / Porodica

By: TV Exposed