Evo zbog čega je Sila Turkoglu imala predrasude prema Dogukanu Gungoru!

Sila Turkoglu, koja igra lik Doge u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice, napravila je još jedan snažan korak u svom putu karijere koji je započela serijom Emanet i nastavila uz podršku sa društvenih mreža.

Evo zbog čega je Sila Turkoglu imala predrasude prema Dogukanu Gungoru!

Foto Credits: DiziCentral

Dok je Sila Turkoglu bila jedna od zvezda u usponu kada su u pitanju turske glumice u poslednje dve godine, sve se podiglo na veće visine ulogom Doge. Glumica takođe privlači pažnju time što se dobro uklapa sa svojim partnerom u seriji.

Turkoglu je odgovarala na pitanja sa svojim partnerom iz serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice i priznala da je u početku imala predrasude prema Dogukanu Gungoru. Kada im je postavljeno pitanje o predrasudama jedno drugom, Dogukan Gungor je otvorio temu rekavši:

Ona je bila protiv mene, na primer.”. Sila Turkoglu je prihvatila ovu situaciju i rekla: „Bilo je malo toga“.

Uticaj lika

Ispostavilo se da je na samom početku serije, Dogukan Gungor, partner Sile Turkoglua bio pod uticajem Fatiha u priči i da je pristupio s predrasudama.

Sila Turkoglu je iznenadila sledećim rečima o svom partneru:

„Tako je bilo sa Dogukanom; Kako ga stalno gledam sa likom Fatiha, na snimanju... On je bio kao Dogukan u mom privatnom životu, jer nikada nismo imali priliku ranije da se upoznamo... Malo sam bila pod uticajem lika i mislila sam da je on zapravo mali Fatih. Takođe i kao glumac. To je tako glupa stvar. Zato sam imala pristrasnost i predrasude.".

Sila i Dogukan su se vremenom upoznali i sjajno uklopili. Sada su jedan od najboljih parova turskih TV serije u poslednje vreme.

View this post on Instagram

A post shared by Show TV (@showtv)

NOVO - Afra Saracoglu o svojim hobijima

By: TV Exposed