Caner Cindoruk predstavio svoj lik iz nove serije Maviye Surgun

Turski glumac Caner Cindoruk došao je prošle sezone na ekrane sa veoma dobro gledanom TV serijom Kanala D, Sadakatsiz / Neveran.

Caner Cindoruk predstavio svoj lik iz nove serije Maviye Surgun

Foto Credits: RiriNano

Nakon finala serije, glumac se malo odmorio i počeo da radi na svom novom projektu. Naziv novog projekta TV serije Canera Cindoruka je Maviye Surgun. Glumčeva partnerka u ovom novom projektu je Damla Sonmez, koja je delila glavnu ulogu sa Muratom Yildirimom u TV seriji Show TV-a Aziz. U Marmarisu je počelo snimanje serije Maviye Surgun, koju potpisuje O3 Media, koja uključuje i iskusna imena poput Serkana Altunoraka i Bulenta Sakraka.

Caner Cindoruk je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju lika Alija koji igra u seriji. Neki obožavaoci glumca, koji su komentarisali fotografiju, dali su duhovite komentare da ime novog glumčevog lika nosi ime njegovog sina u poslednjoj seriji Sadakatsiz: „Promenio je ime svoje sledeće uloge u Ali samo zato što je to za Alija iz prošle serije”.

Informacija da se Maviye Surgun sprema za Latinsku Ameriku, gde se turske serije mnogo gledaju, za razliku od drugih projekata, ranije je objavljena u štampi. Serija, koja u ovom pogledu budi radoznalost, veliki je korak za tursku industriju TV serija da se proširi na šire geografske lokacije širom sveta.

Snimanje serije Maviye Surgun, za koju se očekuje da će se sastojati od 26 epizoda, odvijaće se u Egejskom regionu. Ako projekat, za koji se očekuje da će prvi debitovati u južnoameričkim zemljama, privuče pažnju u inostranstvu, slični projekti bi se mogli ubrzano povećati u budućnosti.

NOVO - Idris Nebi Taskan u novoj TV seriji Avci / Lovac

By: TV Exposed