Serija Ramo: Preokret poput bombe

Jedno od najvećih iznenađenja nove sezone u Ramou, gde je Murat Yıldırım oživeo lik Rama, a glavni glumac  bio je Olgun Simsek, koji je u seriji glumio kao Cihangir. Preokreti u seriji Ramo su poput bombe.  Ramo se sprema da izazove oluju uzbuđenja u septembru.. Ko je glavni igrač koji se pridružuje glumačkoj postavi? Koji ...

Serija Ramo: Preokret poput bombe

Jedno od najvećih iznenađenja nove sezone u Ramou, gde je Murat Yıldırım oživeo lik Rama, a glavni glumac  bio je Olgun Simsek, koji je u seriji glumio kao Cihangir.

Preokreti u seriji Ramo su poput bombe.  Ramo se sprema da izazove oluju uzbuđenja u septembru.. Ko je glavni igrač koji se pridružuje glumačkoj postavi? Koji lik će poznati glumac igrati u seriji? Ko je glumačka ekipa u TV seriji koju je režirao M. Cagatay Tosun? Slede detalji…

Preokreti poput bombe

Serija Ramo, koju su napisali Toprak Karaoglu, Seda Karaoglu i Birol Tezcan, odbrojava dane za novu sezonu. Jedno od najvećih iznenađenja nove sezone u RAMO-u, gde je poznati glumac i voditelj Murat Yıldırım oživeo lik „Rama“ kroz glavnog glumca, Olguna Simseka, koji je u seriji učestvovao kao Cihangir. Prva promocija sa Olgunom Simsekom, koji je uključen u RAMO sa likom Cihangira, počela je da se vrti na ekranima. U promociji, gde je Olgun Simsek dobio ulogu Cihangira, Ramo se izdvaja svojim imenom koje je sinonim slobode i pravde. Gledaćemo kako će se Ramo suočiti sa svojim najvećim neprijateljem ove sezone.

Uloge u Ramo seriji?

Uloge tumače : Murat Yıldırım, Esra Bilgic, Ilker Aksum, Yigit Ozsener, Berk Hakman, Gorkem Sevindik, Cemre Baysel, Nilufer Acıkalın, Sacide Tasaner, Ilkay Kayku, Efsane Odag, Ruzgar Aksoy , Hakan Salinmis, Hakan Comert, Leyla Kader Ilhan ve Nebil Sayin.

By: TV Exposed