Turgay Tanulku – opljačkan pa mu se izvinjavali!

Glumac Turgay Tanulku ispričao je zanimljivu priču iz svog života. Pre izvesnog perioda lopovi su mu upali u kuću i ukrali dokumenta i novac. Turgay je ceo slučaj prijavio policiji ali je istog dana doživeo veliko iznenađenje! Lopovi koji su ga pokrali su mu pokucali na vrata, vratili sav novac i dokumenta i uputili izvinjenje! ...

Turgay Tanulku – opljačkan pa mu se izvinjavali!

Glumac Turgay Tanulku ispričao je zanimljivu priču iz svog života.

Pre izvesnog perioda lopovi su mu upali u kuću i ukrali dokumenta i novac. Turgay je ceo slučaj prijavio policiji ali je istog dana doživeo veliko iznenađenje! Lopovi koji su ga pokrali su mu pokucali na vrata, vratili sav novac i dokumenta i uputili izvinjenje! Pravdali su se da je bio mrak, nisu videli u čiju kuću su upali. Istog trena kada su u dokumentima videli o kome se radi, odlučili su da se vrate i upute izvinjenje poznatom glumcu.

Turgay Tanulku je ne samo poznati i uvaženi glumac, već jedna od najcenjenijih osoba u Turskoj. Usvojio je 26 dece, pružajući im odlično obrazovanje (među tom decom ima advokata, tužilaca, inžinjera). Kada je reč o glumi i novim projektima, Tanulku će se naredne godine pojaviti u filmu zajedno sa Cagatayem Ulusoyem.

NOVO - Nova šansa za seriju Hercai!

By: TV Exposed