Toprak Saglam u seriji Kirmizi Kamyon

Glumica Toprak Saglam potpisala je ugovor za rad u novoj seriji. Ona će se pojaviti u dugo najavljivanom projektu Kirmizi Kamyon/ Crveni kamion. Podsećamo, u pitanju je serija koja će doneti priču o vatrogasnoj brigadi i njenim članovima. U glavnoj ulozi na ovom projektu naći će se Gorkem Sevindik. Poredn njega bitne uloge u seriji ...

Toprak Saglam u seriji Kirmizi Kamyon

Glumica Toprak Saglam potpisala je ugovor za rad u novoj seriji.

Ona će se pojaviti u dugo najavljivanom projektu Kirmizi Kamyon/ Crveni kamion. Podsećamo, u pitanju je serija koja će doneti priču o vatrogasnoj brigadi i njenim članovima. U glavnoj ulozi na ovom projektu naći će se Gorkem Sevindik. Poredn njega bitne uloge u seriji će imati i Ushan Cakir, Deniz Hamzaoglu i Asli Orcan. Za scenario je zadužen Meric Demiray, a režiser na projektu je Osman Kaya. Premijera ove nove serije očekuje se u toku marta meseca.

Toprak Saglam se u svojoj karijeri pojavila u 18 projekata. Poslednji na kom je radila bila je serija Seref Sozu. U njoj je u toku prošle godine tumačila lik Cavidan. Poznate su i njene uloge iz serija Guvercin, Fatih i Bodrum Masali.

NOVO - Turku Turan ostaje u seriji Seni Cok Bekledim

By: TV Exposed