Oproštaj od serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka prvi put se susrela sa publikom na ekranu Fox TV-a 19. marta 2018. godine i ubrzo postala popularna produkcija.

Oproštaj od serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: Dizilah

U ponedeljak 5. juna 2023. godine, sa 177. epizodom, završila se ova velika uspešna priča od 6 sezona.

Nakon finala serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, publika je podelila brojne komentare na društvenim mrežama i sa različitim emocijama se oprostila od projekta.

U prve dve sezone serije, koja nosi potpis kompanije Medyapim, dominirale su drama i intrige. Priča, koja je počela da se razlikuje od treće sezone i prešla na apsurdnu komediju, dostigla je konzistentnost „serije koja  nasmejava“.

U projektu Yasak Elma, seriji u kojoj glumci improvizovanim scenama čine atmosferom prijatnijom, dešavaju se apsurdni događaji i može se desiti sve što se zove „ovo se ne može desiti“, dobila je sasvim drugačije mesto u istoriji televizije.

Šest uspešnih sezona

Najdugovječnija produkcija u karijeri Fatiha Aksoja, vlasnika Medyapima, Zabranjena jabuka, takođe je zabeležena kao najuspešniji projekat turskog Fox TV-a, gde je emitovana. Ulazak u finale serije će otežati zvaničnicima Fox TV-a, koji su već 6 godina uživali u takmičenju u ponedeljak. Neće biti lako zameniti Yasak Elma novom serijom.

Naravno, milioni fanova ove turske serije takođe su se oprostili od projekta sa različitim osećanjima.

Publika, koja je prikupljala uspomene i delila primere istih na društvenim mrežama, bila je i ponosna i tužna. Nastaće praznina u onima koji su bili lojalni seriji i gledali su je svake nedelje 6 godina.

View this post on Instagram

A post shared by Yasak Elma (@yasakelmafox)

NOVO - Ceren Yalazoglu – Lik Nurseme je prekretnica mog života!

By: TV Exposed