Burcu Biricik umorna od snimanja TV serija

TV serija Camdaki Kiz / Devojka iza stakla, koja se četvrtkom uveče susreće sa publikom na ekranu Kanala D, trećom sezonom nastavlja uspešnu ekransku avanturu.

Burcu Biricik umorna od snimanja TV serija

Foto Credits: haber7

Gledanost serije je veoma dobra i milioni ljudi sa uzbuđenjem prate seriju koja je takođe osvojila prvo mesto u rejtingu. Burcu Biricik je dostigla vrhunac svoje karijere sa likom Nalan koji je igrala i igra u ovoj TV seriji. Popularna turska glumica, koja je postala popularna uspešnim otkrivanjem svoje glavne uloge u TV seriji Hayat Sarkisi / Pesma života, uspela je da proširi ovu popularnost na mnogo širu publiku uz seriju Camdaki Kiz.

Poznata glumica nastavlja intenzivno da radi na snimanju serije Devojka iza stakla. Svu pažnju su privukle i glumičine reči o seriji, koja se može opisati i kao pozitivna i negativna reakcija. Burcu Biricik je rekla da je na setu vladala veoma dobra porodična atmosfera i da su svi delili isti osećaj. Glumica je izjavila:

„Tim koji nije lako pronaći. Ionako svi govorimo isto. Pošto je set veoma prijatan, veoma nam je prijatno da se tako slatko družimo i da to radimo. Naravno, to se odražava na ekranu. Scenario je uzeo puni zamah. Zato su i naše ocene slatke, raspoloženi smo“. Ovim rečima, glumica je objasnila da joj je bilo veoma prijatno na snimanju TV serije Camdaki Kiz / Devojak iza stakla i nastavila svoj posao. Takođe je govorio o zamornosti televizijskih projekata i donela važnu odluku za karijeru posle ove turske serije:

„Ako je moguće, od sada bih snimala nezavisne filmove, volela bih da idemo na festival. Svet televizije je veoma naporan, veoma abrazivan. Sve izgleda tako lepo i slatko, ali s druge strane, stvarno ste istrošeni. Dugo sam na televiziji. Sada je tiho.”.

NOVO - Berk Oktay najavio nova uzbuđenja u seriji Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla

By: TV Exposed