Prva epizoda serije Safir je izazvala dosta pažnje!

Safir, nova serija ATV-a, koja je počela da se emituje u ponedeljak uveče, 4. septembra, sa sloganom „Ljubavna priča koja ostaje skrivena“, naišla je na snažnu podršku na društvenim mrežama.

Prva epizoda serije Safir je izazvala dosta pažnje!

Foto Credits: IMDB

Sa početkom emitovanja serije, hiljade deljenja za kratko vreme stvorilo je široku mrežu interakcija obožavalaca na društvenim mrežama za Ozge Yagiz i naziv serije postao je broj jedan na dnevnom redu.

Ozge Yagiz preuzima glavne uloge sa Ilhanom Senom u seriji Safir.

Energija i harmonija dua je izazvala radoznalost kod gledalaca. Iz tog razloga, fanovi serije pokazali su veliko interesovanje za prvu epizodu. Vidimo i da su lepote Kapadokije istaknute u objavama o seriji Safir na društvenim mrežama, a možemo naći i mnogo komentara da su i priča i mesta impresivni.

Mnogo poruka na društvenim mrežama

Već od prve epizode ​​možemo videti da su fanovi serije počeli da razgovaraju sa scenaristima o priči i već su uronjeni u uzbuđenje oko serije. Jedan gledalac je napisao:

„Bilo bi lepo da nije bilo posla sa decom, onda Feraye ne bi imala valjan razlog da se uda. Opet, šta god da je uradila, našla bi se u priči sa užasnim ljubavnim trouglom.”.

Naravno, moguće je videti da će kritike prema scenariju biti oštre i u porukama koje se dele nakon prve epizode. Čini se da će se o seriji Safir tokom emitovanja dosta pričati na društvenim mrežama sa svojim surovim scenarijem.

Ipek Tuzcuoglu, koja u priči serije igra lik Gulfem Gursoj, rekla je da ju je Kapadokija, koju je navela kao svoj drugi dom, fascinirala i da će se to veoma pozitivno odraziti na seriju.

Početak serije je izazvao dosta pažnje i imao solidan rejting. Ostaje da vidimo kako će se priča dalje razvijati. Tu je i najava epizode 2.

View this post on Instagram

A post shared by Safir (@safirdizisi)

NOVO - Bližimo se premijeri nove turske serije Bambaska Biri / Neko drugi

By: TV Exposed