Demet Ozdemir potvrdila pregovore za novu seriju

Turska glumica Demet Ozdemir je ponovo u centru pažnje. Sada se njeno ime dovodi u vezu sa novom televizijskom serijom pod nazivom Benim Adim Farah / Moje ime je Farah.

Demet Ozdemir potvrdila pregovore za novu seriju

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Demet Ozdemir je potpisala, kao i mnoge njene kolege, ugovor sa Disney Plus digitalnom platformom. Glumica je nedavno odradila sjajan posao u njihovoj seriji Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene. Po slovu tog ugovora, glumica ne može da radi ni na jednom drugom TV kanalu sem na Fox TV-u, koji pripada iskoj kompaniji kao Disney Plus.

Demet, koja je primećena na rodjendanskoj žurci njene prijateljice Fatme Toptas, odgovarala je na pitanja novinara. Najveći broj pitanja se odnosio upravo na seriju Benim Adim Farah / Moje ime je Farah sa kojom se glumica prethodnih dana povezuje. Podsećamo, glavnu mušku ulogu u ovoj seriji će tumačiti Engin Akyurek.

Kako je istakla Demet Ozdemir, ona nikad ne krije šta radi. Međutim, u ovom trenutku ne može da razjasni ovu situaciju. Pregovori su u toku i tek kada potpiše ugovor moći će da kaže više na tu temu. Glumica je čak poručila da kad i ako potpiše ugovor za novu seriju će sama da obavesti novinare.

Postoje dakle realne šanse da Ozdemir gledamo u novoj TV seriji, a potvrdu bi mogli da dobijemo već u narednim danima.

NOVO - Esra Bilgic blizu nove serije

By: TV Exposed