Furkan Palali u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Oni koji su slavnog glumca Furkana Palalıja gledali u romantičnoj komediji Slatke lazi prošle sezone, gledaće glumca sasvim drugačijeg u novoj sezoni. Novo ime serije Bir Zamanlar Cukurova, koja je sa dve sezone preplavila ekrane pričom punom teške drame, postao je poznati glumac. Furkan Palalı, koji glumi u seriji sa Nazan Kesal, započeo je snimanje ...

Furkan Palali u seriji Bir Zamanlar Cukurova

Oni koji su slavnog glumca Furkana Palalıja gledali u romantičnoj komediji Slatke lazi prošle sezone, gledaće glumca sasvim drugačijeg u novoj sezoni. Novo ime serije Bir Zamanlar Cukurova, koja je sa dve sezone preplavila ekrane pričom punom teške drame, postao je poznati glumac.

Furkan Palalı, koji glumi u seriji sa Nazan Kesal, započeo je snimanje serije u Adani. Poznati glumac je takođe promenio svoj imidž. Svojom dugačkom kosom i bradom iznenadice fanove od septembra.

Furkan Palalı, odgledao je sve objavljene epizode ​​serije, takođe je pregledao novine iz tog perioda.

Kakav će karakter glumac igrati ostaje iznenađenje. Pre nego što je počelo snimanje u Adani, glumac je obišao grad, dok su se fanovi otimali za autograme. Gde god bi se pojavio, glumac bi privlačio pažnju. Glumčev ulazak u seriju Bir Zamanlar Cukurova uticaće na sudbinu ostalih likova.

By: TV Exposed