Kerem Bursin iznenadio priznanjem!

Iskreno priznanje poznatog glumca Kerema Bursina nasmejalo je i iznenadilo! Glumac, koji je postigao veliki uspeh na međunarodnoj sceni, posebno nakon igranja u TV seriji Sen Cal Kapimi ime je koje ovih dana ne dolazi na dnevni red društvenih mreža.

Kerem Bursin iznenadio priznanjem!

Foto Credits: Screenshot Instagram/ thebursin (Kerem Bursin)

Glumac, koji je rođen u Istanbulu 1987. godine, kasnije se sa porodicom nastanio u Americi. Kerem Bursin se, nakon što je u SAD studirao glumu, vratio u Tursku 2012. godine i učestvovao u TV seriji Gunesi Bekleren / Čekajući sunce. Glumac, koji je ovom serijom privukao pažnju i napravio iskorak u karijeri, privukao je veliku pažnju kada je na ekrane došao serijom Sen Cal Kapımı, u kojoj je igrao glavnu ulogu sa Hande Ercel.

Kerem trenutno željno iščekuje film Eflatun, koji je snimljen prošle godine i u kojem glumi sa Irem Helvacioglu.

Takođe je otkriveno da će glumac, koji je pre nekog vremena potpisao ugovor sa Disney Plus, glumiti u filmu pripremljenom za digitalnu platformu sa Pinar Deniz. Bursin je skrenuo pažnju iskrenim odgovorima odgovarajući na pitanja tabloida na žurci na kojoj je nedavno bio.

Iako je glumac izjavio da nije imao toliko entuzijazma kao kada je počeo karijeru u Turskoj pre 10 godina, rekao je i da nije želeo da snimi scenu pada u more u TV seriji Sen Cal Kapimi i predložio je kaskadera po prvi put.

Kerem Bursin, koji nije oklevao da kaže da je mislio drugačije kada je prvi put počeo da glumi, rekao je: „Kada sam počeo pre 10 godina bio sam spreman na sve. Moj lik će u januaru pasti u more - uradiću to odmah. Spreman sam na sve. Ponovo je bila takva scena u mojoj poslednjoj drami. Rekao sam da li može neko drugi to da uradi? Tako da ne znam svoj entuzijazam. Definitivno bih voleo da skačem iz zgrade u zgradu. Ili bih voleo da padnem iz helikoptera“, izjavio je ovaj sjajni turski glumac.

NOVO - Serija Uc Kurus / Tri novčića - dostajan završetak! (VIDEO)

By: TV Exposed