Završena turska serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Ono što je najavljeno pre desetak dana nažalost po fanove turske serije Senden Daha Guzel | Lepša od tebe je ispunjeno. Serija je juče završena.

Završena turska serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe

Foto Credits: IMDB

Serija Senden Daha Guzel | Lepša od tebe uspela je da u etru opstane 14 epizoda. Reč je o letnjoj TV seriji koja je privukla dosta pažnje, kako radnjom, tako i glavnim glumcima. Cemre Baysel i Burak Celik u glavnim ulogama su ostvarili zaista kvalitetnu saradnju. Na sceni su bili kompatibilni, skladni i osvojili mnoga srca.

Projekat Senden Daha Guzel | Lepša od tebe je imao i veliku podršku na društvenim mrežama. Serija ima veliku bazu fanova, ali nažalost po njih i sve koji su radili na projektu, ponovo je rejting bio koban po sudbinu turske TV serije. Tokom svih 14 epizoda nisu ostvarene neke upečatljive brojke kada je u pitanju gledanost. Neke epizode su bile oko proseka, ali veći broj njih ispod, pa odluka da Fox TV otkaže seriju ni ne čudi.

Finalna, 14. epizoda koja je emitovana sinoć ostvarila je total rejting od 1.85. Kada je u pitanju AB kategorija brojka je bila 1.20, a u ABC1 ostvareni rezultat je iznosio 1.33. Sigurno je i da će mnogi fanovi serije poslednju epizodu, kao i mnoge ranije pogledati i na Youtube, ali i da je to sve od ovog projekta koji je pobrao mnoge simpatije. Burak Celik i Cemre Baysel su sada slobodni u izboru posla, ostaje samo da vidimo da li će se pre razmatranja novih ponuda odlučiti na kraći odmor ili odmah preći na neki novi set.

Kakvi su vaši utisci o seriji Senden Daha Guzel? Pišite nam u komentarima.

NOVO - UŽASNE VESTI iz bliske porodice Hande Ercel

By: TV Exposed