UŽASNE VESTI iz bliske porodice Hande Ercel

Turska štampa prenela je veoma loše vesti iz života turske glumice Hande Ercel. Prenosimo o čemu se radi.

UŽASNE VESTI iz bliske porodice Hande Ercel

Foto Credits: Haberler

Voditelj programa Soylemezsem Olmaz, Arto, izrekao je šokantne vesti. Mavi, nećakinja turske glumice Hande Ercel boluje od karcinoma. Ova devojčica podsećamo ima svega dve i po godine. U pitanju je zaista teška i tužna vest, koju je porodica neko vreme krila od javnosti.

Još u martu mesecu, Mavi je primljena u bolnicu zbog nadutosti. Nakon detaljnih pregleda ustanovljena je veoma teška dijagnoza - karcinom. Ovo je pogodilo porodicu a sve je još dodatno uznemirilo to što je Mavina baka, majka Hande Ercel i Gamze, preminula od posledica karcinoma.

Gamze Ercel, majka malene Mavi je potvrdila ove teške vesti. Lečenje je već otpočelo i Mavi se trenutno oseća dobro. Porodica nije želela da sve to dodje do tabloida ali je takve stvari zaista jako teško sakriti. Najbitnije je naravno da malena Mavi dobije ovu tešku životnu bitku.

Zaista neprijatne vesti ali se svi nadamo da će ova devojčica, kao i sva druga deca sveta koja se bore sa ovom teškom bolesti uspeti da prebrode veoma teške životne trenutke u kojima se nalaze neki sa jako malo godina. Mnoge misli, molitve i želje su sada uz porodicu Hande Ercel i njenu divnu nećakinju.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Devrim Ozkan briljira u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

By: TV Exposed