Lepa vest za fanove serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Serija Uc Kız Kardes / Tri sestre, koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče, svojom impresivnom pričom duboko potrese sve gledaoce.

Lepa vest za fanove serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre

Foto Credits: IMDB

Duo Berker Guven i Ozgu Kaya takođe predstavlja jednu od najvažnijih predstava poslednjih godina u seriji adaptiranoj po istoimenom romanu Iclal Aydin. Gledanost serije je uvek na dobrom nivou, jer glumci igraju kao da zaista doživljavaju ono kroz šta su Somer i Turkan prošli. U 2023. ćemo mnogo pričati o seriji Uc Kiz Kardes, koja je 2022. završila svojom 33. epizodom. Pitamo se i da li će serija, koja ima jaku podršku na društvenim mrežama, biti na ekranu u prve dve nedelje januara. Mnogi televizijski kanali ne žele da emituju nove epizode ​​serija u periodu od dve nedelje početkom januara svake godine jer se ne može ostvariti dovoljan prihod od reklama. Međutim, očekuje se da će Kanal D emitovati novu epizodu serije Uc Kiz Kardes u prvoj nedelji godine.

U informacijama u trejleru objavljenom na Youtube kanalu serije, najavljeno je da će 33. epizoda biti prikazana u utorak, 3. januara. Nakon ove odluke, koja se može opisati kao iznenađenje na početku 2023. godine za fanove serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre, podrazumeva se da će serija nastaviti svojim putem bez pauze. Nakon poslednje epizode ​​serije Tri sestre, objavljen je prvi trejler za novu epizodu! Projekat Uc Kiz Kardes izazvao je radoznalost šta će se dešavati u novoj 33. epizodi, koja će biti emitovana u utorak, 3. januara.

Led između Somera i Turkana se potpuno topi. Dva imena, koja imaju strastvenu ljubav jedno prema drugom, proživljavaju nezaboravne trenutke nasamo.

NOVO - Serija Baba je završila, nova priča za Ozge Yagiz je počela!

By: TV Exposed