Sutra počinje nova turska serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Tolgahan Sayisman, koji je odlučio da se vrati u televizijske serije nakon 2 godine, prihvatio je novu ponudu, očigledno zato što nije mogao ostati ravnodušan na ulogu Barbaros Hayreddin-paše.

Sutra počinje nova turska serija Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani

Foto Credits: Haberler

Glumac je zatvorio vrata televizijskim serijama u izjavi koju je dao nakon poslednje neuspešne TV serije pod nazivom Seref ​​Sozu. Sada je odlučio da napravi novi, važan iskorak u karijeri povratkom na TV ekrane.

Slike nove istorijske TV serije pod nazivom Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani, čija će prva epizoda biti emitovana na TRT1 u petak, 23. decembra, oduševile su publiku. Ljubitelji serije, koji vole i Tolgahana Sayismana, misle da je zaista podoban za ulogu i smatraju da je napravljen veoma dobar izbor. Čini se veoma važnim igrati ulogu Barbarosa Hayredina, mornara koji je ušao u tursku istoriju, u ime popularnog glumca, koji je odustao od ideje da ne učestvuje u nekoj televizijskoj seriji, koju je odlučno najavio pre 2 godine za ovu ulogu.

Projekat Barbaros Hayreddin vidimo kao obnovljenu verziju serije pod nazivom Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbaroslar Mač Mediterana, koja je sa velikim očekivanjima emitovana prošle sezone, ali čija gledanost nije bila baš poželjna. Konkurencija petkom neće biti mala, naprotiv.

Postoji veličanstveni primer uspeha koji je ušao u istoriju turske televizije i dostigao 14 rejtinga, poput projekta Yali Capkini petkom uveče. Takođe treba napomenuti da je TV serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice takođe pogodila široku publiku. U takvom okruženju, ne bi bilo iznenađujuće da serija Barbaros Hayreddin takođe naidje na snažnu podršku publike. Potencijal serije izgleda veliki, ali je imperativ da se greške napravljene prošle sezone ne ponove.

Projekat Barbaros Hayreddin Sultatnin Fermani počinje sutra, a da li ćemo ga svrstati u kvalitetnije turske serije 2023. godine ostaje da vidimo.

NOVO - Da li će Dokuz Oguz biti prava zamena za seriju Savasci?! (VIDEO)

By: TV Exposed