Promene u seriji Hakim / Sudija

Turska serija Hakim / Sudija jedan je od novih projekata koji ćemo uskoro imati prilike da gledamo na TV ekranima. Podsećamo, reč je o adaptaciji američke serije Your Honor.

Promene u seriji Hakim / Sudija

Foto Credits: Internet Haber

Serija Your Honor je bila zapažena u SAD, pa se svi nadaju da će i turska verzija deliti sudbinu orginalnog projekta. Za dobru seriju potreban je i glumački kadar.

Ljudi zaduženi za ovaj projekat su se potrudili da pronađu najbolja rešenja. Glavnu ulogu u seriji će tumačiti Erdal Besikcioglu, a njegova partnerka na sceni će biti Ebru Ozkan. Uloge u seriji će imati i Yurdaer Okur i Ugur Yucel.

Likove u seriji Hakim / Sudija su trebali da tumače i Burak Dakak i Ilayda Alisan. Oni su ipak zbog nemogućnosti da usklade druge obaveze odustali od rada u ovoj seriji. Problem su predstavljale pozorišne probe, odnosno rad na predstavama. Umesto njih angažovane su odgovarajuće zamene.

Umesto Buraka u seriji Hakim će glumiti Fatih Berk Sahin, poznat po liku Doruka u seriji Yalanci i on će u novoj seriji glumiti lik sudijinog sina. Njegova partnerka u ovom projektu, kćerka mafijaškog bosa će biti Eslem Akar, poznata po ulozi Nefise iz projekta Guvercin. Ona predstavlja zamenu za Ilaydu Alisan.

NOVO - Can Yaman za mesec dana ponovo na TV ekranima! 

By: Milt-TV Exposed