Serija Baba je završila, nova priča za Ozge Yagiz je počela!

Glumica Ozge Yagiz uspela je da postane jedna od istaknutih ženskih glumica poslednjih godina i nastavlja da piše svoje ime u različitim projektima jedan za drugim.

Serija Baba je završila, nova priča za Ozge Yagiz je počela!

Foto Credits: IMDB

Glumica, koja se istakla uspešnim nastupom u dnevnoj seriji Yemin, brzo je napredovala u karijeri nakon što je napustila ovaj projekat. Podržana velikom bazom obožavatelja, glumica je svoju slavu proširila u inostranstvu i poslednjih godina potpisuje različite projekte za redom.

Ozge Yagiz, koja je stekla iskustvo u TV seriji pod nazivom Sol Yanim, a zatim i projektu Icimizden Biri, provela je 2022. godinu intenzivno kao jedna od vodećih uloga u TV seriji Baba / Otac. Glumica, koja je igrala ulogu u ovom projektu, jednoj od zapaženih TV serija 2022. godine i koja je ostavila konačan utisak na kraju godine, napravila je važan korak u svojoj karijeri sa likom Busre. Ozge, kojoj su producenti ponudili mnoge uloge, još jednom je iznenadila sve učešćem u timu serije Behzat C, koja je snimana u novim sezonama.

Nikoga neće iznenaditi, posebno u toku 2023. godine, što glumica učestvuje u jednom projektu za drugim. Počela su da se pojavljuju prva iznenađenja. Prema vestima objavljenim u štampi, glumica je pozitivno odgovorila na predlog za film Bir Baska Ask / Druge vrste ljubavi. Snimanje TV serije Baba je završeno, a za Ozge počinje novi scenski period u prvim danima 2023. Gledaćemo Ozge Yagiz i Canera Topcua u glavnim ulogama u impresivnoj ljubavnoj priči muškarca i žene o ljubavi prema Fenerbahčeu.

NOVO - Kćerka Tube Unsal kreće njenim stopama!

By: TV Exposed